Despre Noi

Personalul societatii noastre are o experienta de peste 15 ani in vanzarea, instalarea, trainingul operatoratorilor si asigurrea suportului tehnic, asigurarea garantiei si a post-garantiei pentru tipurile de echipamente de marcare comercializate de compania noastra.

Suntem distribuitorul unic pentru Romania al firmei Pryor – Marea Britanie care produce echipamente de marcare pentru indentificarea permanenta a piselor si trasabilitatea produselor.

Asiguram suportul tehnic pentru alegerea echipamentului adecvat aplicatiei dumneavoastra, atat pentru proiecte mai simple, care presupun un echipament standard “stand-alone” , cat si pentru integrarea echipamentelor in fluxul de productie in proiecte mai complexe care presupun transportul pieselor, fixarea acestora in vederea inscriptionarii, marcarea codului DataMatrix si verificarea acetuia etc.

Speram ca veti gasi in noi un partener demn de a-i fi încredintate cele mai ambitioase proiecte ale dumneavoastra. Lucram in parteneriat cu clientii nostrii pentru a realiza sisteme de marcare “la cheie”, asiguram service-ul masinilor, trainingul operatorilor la sediul nostru sau al clientului, realizam mostre de marcare si sfatuim clientul in alegerea solutiei cele mai ieftine corespunzatoare aplicatiei sale.

Pietele pe care noi le servim sunt multe si variate, identificarea produselor fiind necesara in toate ramurile industriale.Suntem increzatori ca experienta noastra va permite alegerea solutiei adecvate necesitatilor dumnevoasta de marcare.

“Cu ajutorul nostru produsele dumnevoastra sunt remarcate.”